Magda13

Chevre fra Tysnes og pulled-pork fra Fana

På brosteinen i den nye bargaten i Kong Oscars gate finner du Magda. Utestedet som nå serverer crispy pizza med kortreist topping på designerfjøl. Interiøret er stilrent og grønne planter fyller trehyllene på veggene. En kveld på Magda utvikler seg uanstrengt fra laidback mingling til en fet fest der du kan slå ut håret til fengende house, rnb og nu-disco fra DJ-båsen.

#Annonse

#Pizzakampanje 100 kr

Av: Utetrend

Foto: Andreas Enehaug 

Vil du smake Magdas nye pizza?

Utetrend vil dele pizzaopplevelsen på Magda med våre lesere. Viser du denne artikkelen på mobilen i baren får du pizza til kr 100,-.

Magda finner du i Bergens nye pulserende utelivsåre: historiske Kong Oscars gate.
I den nye bargaten ligger det fete barer som perler på en snor og Magda er virkelig det: en perle.

Klientellet er voksent, som vil si fra omkring 25 år og oppover. Stemningen, interiøret og den høye kvaliteten får Magda til å skille seg ut. Utestedet blir raskt en favoritt for kvalitetsbevisste minglere.

Lokalene har et veldig trendy interiør preget av jordfarger og planter.
Stedet gir “København-vibber”.

Alle plantene er ekte, og de har til og med en egen gartner som sørger for at de holder seg freshe og fine.
Interiøret har en retro-følelse, materialer av kryssfinèr er kreativt brukt til hylleseksjoner og runde lyskuler henger over de ulike sittegruppene.

Kortreist topping

Med en ny pizzameny tar Magda imot gjester fra ettermiddagen av. Chevre fra Tysnes, pulled-pork og chorizo fra Fana serveres på crunchy pizzabunn og smaker deilig servert sammen med Trøffel- og Chiliolje. Pizzaen blir servert på en bambusfjøl med deres egen logo på. Prisene er også behagelige.

Utetrend smaker en nystekt chorizo-pizza under en samtale med driftsleder Julian Brady, som forteller at vi spiser en av pizzaene han selv foretrekker.

– Mine favoritter er absolutt pizzaene chorizo og spinata. Jeg elsker chèvre-osten fra Tysnes som vi har på chorizopizzaen, og spinatapizzaen har en utrolig god krydret pølse fra Voss.

Når vi først har driftslederen i snakk, hører vi med Julian om hvordan en strøken kveld på Magda utspiller seg.

– En perfekt helaften her starter med at folk kommer sammen etter jobb. De deler en mugge med noe å drikke og spiser smaksrik pizza. Senere, når energien går opp og drikken flyter fritt kan man komme i snakk med nye folk, slippe ut håret og danse litt, sier Julian.

Det som er så fint og uanstrengt med Magda er at stedet følger en kveld sin naturlige oppbygning. Fra laidback ettermiddagsmingling til steamy midnatts-rush.

Selv om det bygger seg opp til full fest utover kvelden, har du alltid muligheten til å trekke deg tilbake og ha en god samtale med vennene dine.

Det blir bær!

Det går mot høst og festsesong, og nå som været surner er det kjekt å teste ut nye ting og utvide horisonten. I tillegg til pizza, innfører Magda en ny barmeny full av gleder inn i høstmørket.

Magda ønsker å være et sted som introduserer nye smaker til drikkekulturen.
Det innebærer at de jevnlig skifter ut menyen og tester ut. Nysgjerrig på litt mer informasjon spør vi barsjef Emmelie Gerhardsson om hun kan fortelle mer.

– Det blir fruktig og det blir mye bær, mer kan jeg ikke si nå. Det er bare å følge med, men fram til den nye menyen kommer kan gjestene våre selvfølgelig kose seg med andre ting, sier Emmelie med glimt i øyet.

Og gjestene koser seg. Det er fullt kjør etter midnatt i helgene, og heldigvis foretrekker Emmelie å ha det travelt på jobb.

House, Nu-disco & Rnb

Dansegulvet blir tidvis ganske livlig i helgene, og det spilles variert house, nu-disco og r&b-musikk. Volumet kjøres et hakk opp etter kl 01:00 og spontane dansemoves kan komme fra de mest sofistikerte.

De som kommer sent til Magda har gjerne pyntet seg litt ekstra. Selv om det ikke er en uttalt kleskode forteller Emmelie at det meste er innafor unntatt joggebukse. Men:

– Jentene som kommer her har som regel på seg veldig flotte klær! Noen går i høye hæler og ser veldig bra ut. Her liker jentene å føle seg feminin, drikke flotte drinker, og vil bli behandlet deretter, forteller Emmelie.  

Magda kan du komme som du er, rett fra jobb og nyte en helaften. Du trenger ikke å tenke på middag, hvor du skal på vors, eller hvor du skal ut å danse. Du trenger kun å komme til Magda.Du er herved invitert på pizza-smaking.

Viser du frem denne artikkelen i baren får du en pizza til kun 100 kroner. Og vil du bestille bord for å unngå kø, kan du gjøre her. (Avtalen gjelder til 30.09.18).

Åpningstider:  

Onsdag/Torsdag: 17.00-01.30

Fredag: 16:00-02.30

Lørdag: 17:00-02.30

Adresse: Kong Oscars Gate 5. Bergen, Hordaland

Magda på Facebook

Magda på Instagram

 

Kommentarer

kommentarer