38614603_2119491291706432_6429936487336247296_n 2

Gino bare Gucci, Gucci, Gucci

Det er en ny rapper i Bergen. Se opp for Gino Adrian Moreno. Artisten har vært borti litt av hvert i sitt liv, men har nå funnet tilbake til lidenskapen: musikk. Gucci er Gino sin første singel og teksten handler om pulings, dop og Gucci, Gucci, Gucci! 

Av: Christine Hetland.

– Jeg har vokst opp med en brennende lidenskap for musikk, alt fra heavy metal til cumbia, men hip hop har alltid vært min nummer én!

Gino (19 år) er halvt chilensk og har bodd i nesten hver bydel. I dag holder han og kjæresten til på Hjelteryggen.

Gino forteller Utetrend at han alltid har elsket det meste av musikk. Selv lager han hip hop. Den første singelen Gucci kan du høre her:

Gino er en talentfull og up-and-coming rapper, men det har ikke alltid vært like lett. Han forteller at livet endret seg på et tidspunkt og har vært utfordrende.

– Jeg pleide å være en heavy spiller på fotballbanen, men livsstilen endret seg ganske raskt når jeg fikk ferten av dop og alkohol i ganske ung alder. Det førte til andre ting som igjen førte til andre ting igjen. Jeg skal ikke fortelle i detaljer, dere klarer vel å tenke dere til det.

Heldigvis har Gino hatt en sterk støttespiller i Joshua Amir.

– Jeg må gi et enormt utrop til min bror Joshua Amir, for uten han hadde jeg ikke sittet her i dag. Vi møttes på en fest i 2016 selv om vi egentlig alltid har visst om hverandre,mimrer Gino.

– Vi begynte å prate om musikk og fant ut at vi skulle dra i hjemmestudioet hans for å prøve oss frem, med han i spakene og jeg på micen. Og siden den dagen har jeg rappet og vi blitt en liten familie med mange andre brødre i ryggen som er med å fremme vår ting, fortsetter Gino

Med et sterkt crew i ryggen drømmer Gino om å spille på festivaler, men mest av alt vil han skjemme bort familien sin. Inspirasjon får rapperen av følelser, erfaringer og andre artister som Martin Hazy og A$AP Ferg.

–Jeg finner inspirasjon i mange ting, om det er en følelse, historier fra livet mitt eller andre artister. Det er alltid noe som snakker til meg og gir meg inspirasjon.

– Artistene jeg ser opp til her i Norge må være A-laget  som alltid har vært en inspirasjon for meg så å se navnet mitt sammen med de på en spilleliste var helt uvirkelig , sier Gino

– Martin Hazy også, han er bare så syk på det han gjør at det blir urealistisk å ikke se opp til han, for en artist! En annen artist som også er et enormt forbilde for meg er A$AP Ferg, den dyriske energien i låtene hans tok meg med storm fra første gang jeg hørte han, og jeg elsker det!

Driven og flowen til Gino er upåklagelig. Den talentfulle rapperen vil nå så langt han vil. Utetrend er fan fra første låt og gleder seg til fortsettelsen.

– Det kommer masse bra musikk fremover både fra meg og min bror Joshua Amir, så følg godt med! Avslutter Gino.

Kommentarer

kommentarer