Girson, Full Effekt Studios

– Jeg ser for meg at det kan bli en minnerik kveld for både Bergen og rap-miljøet her

Ordet om denne kvelden har gått på folkemunne i ukesvis, og nå er den rett rundt hjørnet! 18. august står noen av landets mest kontroversielle hip hop-artister på samme scene. 

Av: Maria Sung Ae Lervik

Lørdag 18. august braker det løs på Bergenhus Festning når NMG/G-Huset, Bergen Live og ACT Entertainment arrangerer tidenes hiphopfest, med løfte om å mate deg med det beste av både hip hop fra Bergen og andre artister hvor de færreste trenger en introduksjon.

Tolv av landets mest kontroversielle hip hop-artister skal sørge for å koke opp Bastionen denne sensommer-lørdagen. Med Dårlig Vane, Kamelen, Sushi x kobe og A-laget som headlinere er det ingen tvil om at det blir en legendarisk kveld. 

Poster med illustrasjon av Anthony Gregg.

En hit-parade

-Bergen G-fest er basert på det tidligere konseptet G-fest. Konseptet er en slags videreføring av det vi har gjort tidligere nede på Verftet, sier medarrangør Girson Dias. 

-Forskjellen er at denne gangen er det ikke bare en ren NMG-lineup og produksjon. ACT Entertainment stiller med Emir og Sushi x Kobe, Bergen Live stiller med selve produksjonen og jeg tar meg av det som skal skje på scenen og sørger for at artistene leverer den beste konserten mulig, fortsetter Dias. 

Selv vil han ikke avsløre hva vi kan forvente å få høre av A-Laget som nylig slapp tre nye låter, men lover en stor konsertopplevelse med en hit-parade av både etablerte lokale artister og folk de har troen på. I tillegg ryktes det om en A-Laget konsert i februar. 

-Hva er forventningene dine til kvelden?

-Jeg har store forventninger. Jeg ser for meg at det kan bli en minnerik kveld for både Bergen og rap-miljøet her, de som står på scenen og de som ser på. Jeg kan ikke tenke meg noe annet enn at det kommer til å gå veldig bra. Det håper jeg, for vi vil definitivt kunne gjøre noe lignende i fremtiden.

Kommentarer

kommentarer