Kygo+Bergen=sant

Kygo + Bergen = Sant

Det var en kald og ganske bløt fornøyelse på en fullstappet Koengen lørdag kveld. Både lokale og internasjonale fans trosset regnet og stilte opp for å vise sin støtte da Kygo spilte på hjemmebane 25.08. Slik som navnet på turneen lyder «Kids in love tour», var det mye kjærlighet blant publikum. Kygo skinte seg gjennom regnet sammen med flere fantastiske gjesteartister.

Av: Linda Rosanne L. Jørgensen og Natalie P. Wannaphong

Kyrre Gørvell Dahll, bedre kjent som Kygo leverte under lørdagens konsert. Det var glimrende lyseffekter, flammekastere og attpåtil fyrverki. Vi var så heldige og få møte Kygo backstage før han entret scenen, det var en uforglemmelig opplevelse. Vi ble nok litt «starstruck», men da vi snakket med han var han bare Kyrre fra Fana. Han er like jovial som man har inntrykk av, en ekte og genuin bergenser. 

Møtet med Kygo ble dessverre litt kort, men det ble heldigvis tid til autografer og selvfølgelig et par bilder. Deretter ble vi fulgt ut til Golden Circle området hvor vi nøt resten av konserten. Selv om vi opplevde regn var stemningen til å ta og føle på, rett og slett fantastisk. Det var bra sikt og god plass til å danse og publikum hoppet til rytmen med hendene i været til hvert eneste «drop». Det var uhyre bra!

Lydanlegget var noe for seg selv; bassen kjente du langt inn i sjelen. Showet i sin helhet hadde en god flyt og Kygo hadde fine overganger til låter og utrolig bra sceneeffekter som utgjorde en stor del av opptredenen. 

Vår gjeste skribent Natalie P. Wannaphong og Kygo

Kygo er dyktig i sitt arbeid med musikk

Av: Linda Rosanne L. Jørgensen

Mitt forhold til Kygo er veldig stort. Jeg har vært fan av bergenseren siden jeg hørte han første gang med remixen til «cut your teeth» i 2014. Det var noe utrolig kult over den «tropical viben» som bare traff meg, man får en helt utrolig god følelse av musikken hans. Samme år så jeg han på Findings festival, og året etter på Palmesus i Kristiansand. Da var han enda ikke blitt den store stjernen han er i dag. Ikke trodde jeg at noen kunne stjele showet slik han gjorde lørdag, det er kanskje en av de beste konsertene jeg har vært på. 

Fra 2015 har det virkelig skjedd mye på musikkfronten, man kan høre at musikken hans endrer seg og tar nye veier, noe som skaper forundring og entusiasme. Han er fantastisk på så mange måter, både som person, men ikke minst som musiker og han vet å samarbeide med dyktige folk.

Med seg på scenen hadde han flere gjesteartister, (nesten så det var litt vanskelig å holde tellingen for det var en del, jeg kom til syv,) bl.a Julia Michaels, Oliver Nelson, Bonnie Mckee, Parson James som også var blant oss i publikum. Sammen med vokalist Justin Jesso, tok Kygo låten «Stargazing» til nye høyder. Vi fikk en flott akustisk versjon av låten «Firestone» med Kygo på flygel og helt til slutt overrasket han oss alle med en uforglemmelig versjon av låten «It ain’t me» sammen med Astrid S.

Selv jobber jeg med musikk og som artist og låtskriver er jeg svært opptatt av tekst, noe Kygo har evne til å koble sammen med sykt fengende melodier som får de fleste føtter til å ville danse. Føttene mine danser enda, selv om jeg er nokså sliten etter mye hopping og spretting.

Mulig jeg er noe inhabil som Kygo-fan, men «tropical house» som virker å ha kommet for å bli er en hit hos de fleste og ja, det digges. Det er tydelig at han har mange fans, for det var en ganske fullsatt konsert. Jeg liker blandingen av det elektroniske og organiske sammen med god vokal og storslagen fremførelse. Mange elsker dette, andre ikke fullt så mye. Vi liker forksjellig musikk, og det er helt greit. Vi er alle forskjellig.

Alt i alt en super opplevelse, mange inntrykk og veldig bra konsert. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær.

Vår gjesteskribent Linda Rosanne og Kygo

Kommentarer

kommentarer