Kingsley og Margit

Meg & Deg, ikke Tinder

Kingsley og Margit har laget en låt til ære for kjærlighet og forelskelse. Duoen er enig om at sveiping, ghosting og stalking ikke noe for dem. Tradisjonell kjærlighet er det som feires i låten Meg & Deg, og at det finnes noen for alle. 

Skribent: Christine Hetland

Foto: Iamfidele

Utetrend møter Kingsley Anowi og Margit Jansdotter Garlid over en kaffe og et spillbrett. Duoen er aktuell med låten Meg & Deg, en sommerlåt som gir en herlig stemning av forelskelse. 

Hva handler låten om for dere?

– For meg handler det om at det finnes kjærlighet i flere former og størrelser, og hvordan den kjærligheten ser ut er helt individuelt. Så vi har skrevet en sang om at det finnes en for alle. En noen, eller en form for noe-kjærlighet, sier Margit

– Ja og så er det den prosessen man går igjennom når man blir kjærester vi synger om, men sangen og videoen har egentlig forskjellige meninger.

– Der er begge deler av en større mening, tilføyer Margit

Se videoen her:

Hva synes dere om videoen?

– Jeg synes den er veldig fin! Det er en oppbygging som fungerer veldig bra, men selvfølgelig regnet det den ene dagen vi skulle lage den, sier Margit.

Hva ønsker dere å gi lytterne?

– Målet er å vekke følelser i folk, fordi jeg føler at kulturen er annerledes nå enn den var før i forhold til kjærlighet. Nå sveipes det bare. Så jeg kjenner på det at kjærlighet er blitt utvannet, forteller Kingsley.

Sangen gir en følelse av forelskelse og vi må høre om Kingsley og Margit synger av egen erfaring. Er dere forelsket i noen nå?

– Jeg er ikke det, skulle ønske jeg var det, sier Margit.

– Jeg skulle også ønske jeg var det, men jeg har ikke møtt noen på Tinder enda, spøker Kingsley.

–Jeg har ikke Tinder engang sier Margit, det finnes ikke på min telefon! Jeg er mer en people-person, og det har alltid fungert for meg, forteller Margit

“Jeg er forelsket i meg selv”, (Kingsley)

Margit forteller at hun synes at en forelskelse er det beste og vi ber henne utdype.

– Det er det beste fordi når det er nytt og du ikke greier å slippe unna. Det er i deg og i alt det du gjør. Forelskelse gir en indre glede og motivasjon som er helt fantastisk, sier Margit.

Sa du SWAG?

Videoen er laget av nisju og scenene er gjort lokalt. I videoen følger vi kjærligheten fra forelskelse til giftemål. Det er “old school”, og ikke Tindersveiping. 

Kingsley og Margit forteller at de er takknemlig for alle de fine tilbakemeldingene de har fått og er overveldet av positiv respons. Duoen har planer om å samarbeidet mer, så det er bare å glede seg.

Utetrend ønsker dem lykke til med prosjektene deres og lykke til med kjærligheten!

Kommentarer

kommentarer