DSC00850-3

Nytt lekeland for unge voksne!

Et helt nytt torsdagskonsept åpnet på Parken 30. august, og det med et smell. Med studentvennlige priser i baren, blinkende drinker, ansiktsmaling og parkens helt egne Harley Quinn og The Joker kan vi trygt meddele at Gefylen er byens nye lekeland på nattestid.

#Annonse

Skribent: Kristiane E.B Ekrheim

Foto: Kristiane E.B Ekrheim og Andreas Enehaug

I underetasjen av det gamle børsbygget finner du den eneste parken i Bergen hvor det alltid er sommer og god stemning, selv når det bøtter ned utenfor.

Siden åpningen for to år siden har Parken bydd på oppholdsvær og het stemning for et festglad publikum, og det i god stil. Med urban musikk sammensmeltet med graffitikunst av lokale kunstnere på veggene er det ikke vanskelig å definere hva som er Bergens feteste park.

Enten man ønsker å ta del på det lille sjarmerende, men populære dansegulvet, eller om man ønsker å sitte seg ned å prate får man følelsen av å befinne seg i en jovial og fargerik storstue.

Stemningen på Gefylen

Det blir mye liv på det fargerike dansegulvet.

Et annerledes og morsomt konsept

Med et fullspekket lokale og lang kø var åpningen av Parkens nye torsdagskonsept Gefylen en soleklar hit blant gjestene. Stemningen var upåklagelig og låtene satt som et skudd.

– Vi liker Parken veldig godt, og synes det er kult med et konsept som man ikke får alle andre steder, sier Silje Selmer og Maria Fjogstad.

– Det er heller ikke dumt at det er så gode priser i baren og gratis inngang, smiler jentene.

Silje og Maria koser seg

Silje Selmer og Maria Fjogstad er fornøyd med å ta det på gefylen.

Åpningskvelden hadde flere spennende og lekne elementer på programmet. I baren kunne man prøve lykken ved å kjøpe lodd som ga gjestene et spinn på lykkehjulet, og best av alt, alle vinner.

Utover kvelden kunne gjestene glede seg over overraskelsesbesøk av de to karakterene inspirert av Harley Quinn og The Joker som sørget for å lage en helaften på Parken med sin lekne energi. Gjestene kunne i tillegg more seg med ansiktsmaling, blinkende drinker og glowsticks – som å være på et tivoli for voksne!

Lykkehjul på Parken

På lykkehjulet var det stor sjanse for jackpot.

Hva er Gefylen?

Torsdagskonseptet Gefylen tar utgangspunkt i nettopp det: å ta det på gefylen. Du vet aldri hva som kommer til å skje en torsdag på Parkens nye konsept. Hovedmålgruppen er studenter som gjerne tar ting litt på sparket og drar ut en torsdag, uten at det er planlagt.

Dale er glad for at torsdagskonseptet ble godt mottatt første kvelden og påpeker at gjengen på Parken vil jobbe hardt for å opprettholde den gode vibben gjestene fikk føle på åpningen.

– Åpningen av Gefylen gikk mye bedre enn forventet. Responsen fra gjestene var bare positiv noe som resulterte i en skambra kveld, sier Dale.

Daniel Dale til høyre

Lilian Särnmo og Daniel Dale, Barsjef ved Parken Nattbar ønsker alle velkommen til å ta det på gefylen.

Urbane toner

DJ Jaycobson spilte det opp med en nydelig blanding av urbane beats og populærmusikk som slo godt an gjestene mellom.

– For meg er det viktig å kjenne på stemningen på dansegulvet. Det handler ikke nødvendigvis om hva jeg spiller, men om energien på dansegulvet og hva som passer til den, sier Jaycobson.

Hvordan opplevde du Gefylen fra DJ-boothen?

– Det var veldig mye folk og god stemning, og spesielt kjekt var det at de fleste kom tidlig og var med hele kvelden, sier Jaycobson.

Gjengen som jobber på Parken og barsjefen Daniel Dale ønsker alle spesielt velkommen til å ta turen på Gefylen.

– For meg er Parken en urban dansehage hvor man kan komme og slippe seg løs, senke skuldrene og ha det fett, sier barsjef Daniel Dale.

– Går alt som forventet blir det fullt hus og top-notch stemning på Parken hver torsdag utover hele høsten. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Dale.

Så er du usikker på hva du skal en torsdagskveld, ta det på Gefylen!

Sjekk ut neste arrangementet for Gefylen her.

Følg Parken på Facebook og Instagram:

@parkennattbar @parkennattbar

Kommentarer

kommentarer