gefylen.jpg

Halloween på byen: Skrekkelig mye bra!

Det er den tiden på høsten når Halloween omgjør byens utesteder til spindelvevsfylte mørke huler. Slutty -nonner, -sykepleiere og -politi skal  feste sammen med dyr, menneskelige matretter og TV-karakterer til de blir helt ekte zombier. 

Av: Utetrend

Halloween er den beste dagen i året for å kle seg ut etter alle kunstens regler, drikke “blod” og være creepy. Det er også en fin anledning for å hooke med andre i sluttykategorien, eller vandrene matretter, finn Willy-er, spøkelser og mimere.

Alle, uavhengig av kjønn har grunn til å ta på tidenes lag makeup, løsvipper og parykk, men det er også lov å være den som spontant river lakenet av sengen og klipper to hull til øyne, fordi halloween kom litt brått på.

I år kan det også tenkes at det vil være en hel del usexye Donald Trumps på byn og et godt tips til dem er “do NOT grab anyone by the pussy!”, det er aldri morsomt.

Mye planlegging må til for å få det perfekte skumle antrekket og forhåpentligvis dra hjem med en pris for beste kostyme, men hvor så skal man gå i den skumle skogen av arrangementer? Og hvor kan man vinne fete premier?

Ikke svett, Utetrend har laget en oversikt til dere.

NATT

Det loves det en skrekkelig bra Halloween-fest på NATT. De oppfordrer gjester til å kle seg mest mulig sjokkerende for å ha det grusomt gøy i lokalene til det som tidligere var KOK. Så har du ikke vært der enda er dette en mulighet for en tordnende kveld i den demoniske kjellernattklubben som er inspirert av Berlins uteliv. Er antrekket ditt utpreget artsy, innspirert av europeisk gatemote, eller “scary ala haute couture” er dette stedet som sikkert passer deg best.

NATT sitt event på Facebook

HELHUS

Den 27 oktober vil Bergen Realistforening kjøre opp med en stor Halloween-fest på Kvarteret. Helhus er det eneste stedet på listen vår hvor 18-åringer kan være illevarslende nifse så lenge de har med seg studentbevis, selvsagt. Det kan tenkes at kostymene til de gryende akademikerne er en tanke mer politisk korrekt enn andre steder, men det kan også tenkes at du finner noen av de mest gjennomtenkte kostymene, preget med en distansert ironi selvfølgelig, akkurat her. God stemning blir det alltid, relativt sett altså.

Helhus (Kvarteret) sitt event på Facebook

Villa Blanca

Villaen ruller ut den røde løperen 2 november og inviterer til feiring med premie for beste kostyme. Kingsley er kveldens DJ og spiller ominøse toner, kanskje Michael Jacksons klassiske Thriller, hvem vet. Uansett blir det intime dansegulvet garantert også amorøst for de utkledde. Villa Blanca lover forfriskninger utenom det vanlige og skremmende gode vibber under villaens lysekroner.

Villa Blanca sitt event på Facebook

Rick´s

Helaften eller en hel helg? På byens største spøkelseshus er det Halloween fra 26-28 oktober. Rick´s lover lange skumle netter der du kan feste til du føler deg hjemsøkt av fylleangst for så å starte på nytt og feste enda mer! På lørdag vil flammeblåsere, dansere og LED-robots være med på festen imens Charlie Roennez står bak DJ boothen. Festen fortsetter til og med på søndagen, fryktinngytende er de som klarer hele helgen! Respekt.

Ricks sitt event på Facebook

KAVA

Lørdag 27 oktober, er Bubbles & Brunch: Halloween-konseptet til KAVA, et konsept som sies å ha reist fra Stockholm, gjennom Europa, til St Tropez, Berlin, Paris, London og nå til Bergen -Yass! Det blir vilt og vakkert typ “blogger-style”. Her kan Instagram spammes med rette når de dyre champagneflaskene sprettes. Ønsker du å ha en flashy kveld med skyhøye stiletthæler, paljetter og glitter så er det bare å ta med sitt beste game og en hel del cash på KAVA.

Kava sitt event på Facebook

På med kostymene, hell champis i glassene, tenn gresskarlyktene og sigarene for nå blir det Trick or Treat og det er skrekkelig mye bra å velge mellom.

Kommentarer

kommentarer