Årets sneakertrend

0

 on januar 28, 2019 at 11:33 pm 

Vi tar turen over Torgallmenningen til Tennis og snakker med Ådne Nissestad: – Jeg tror du får en fet stil med en kombinasjon av å utforske, og gjøre dine egne ting. Kjøp det du liker og ikke nødvendigvis det du ser på Instagram, sier Ådne når vi starter samtalen med å spørre hvordan man skiller seg ut fra mengden.  

Skribent: Christine Hetland 

Foto: Sondre Eriksen 

– Om du faller inn i mengden eller ikke er alt ettersom hva din personlige smak er, men tør å være deg selv og utfordre deg litt. Det kan være slik at første og andre gang du går med noe føles det rart, men sjette og syvende gang føles det helt naturlig.  

Hva er sneakerstrenden fremover? 

– Akkurat nå er det mye av de chuncky sneakersene som kommer til å fortsette. Men det er også preg av tekniske elementer. Så har du sko med et litt mer hikingpreg over seg som vi vil se mye mer av. 

– Av de mer tekniske skoene så har du for eksempel Nike Ract. Den er veldig populær og supergod å gå med. Ultraboosten fortsetter å gjøre det bra fremover. Og det blir det mer retro, typ nittitalls og tidlig 2000. 

Ådne viser frem noen favoritter. 

Hvilke sko liker du selv? 

– Nike sine React er jeg veldig glad i, for den har en fin silhuett, så går den bra til cargobukser og dressbukser, og diverse chinos. Det er en veldig allsidig sneaker samtidig som den er god å gå med. En av mine favoritter her inne. 

Hvilke farger gjelder? 

– Softe neonfarger eller et hint av neon. Vi selger mye olivengrønt, også kommer du sjeldent unna de klassiske svarte og hvite for de er så allsidig. Personlig håper jeg på mye grønt. 

Hvordan vil du beskrive din egen stil? 

– Det er et godt spørsmål. Avslappet, jeg er veldig glad i hettegenserne mine. Stilen min er vel egentlig ikke nødvendigvis streetwear, men inspirert av det. Med et hint av preppy. 

Hvor interessert er du i klær og sko? 

– Jeg blir gradvis mer interessert i klær, før var det mer sko, men jeg innser at det er sykt gøy med klær fordi du har et mye bredere spekter, så jeg bruker mye tid på det. 

Hva er din siste moteinvestering? 

– Jeg vil trekke frem en Acne ulljakke som jeg kjøpte i London. Jeg fikk litt spons av foreldrene mine som gjorde at det var overkommelig. Jeg veldig fornøyd med den. 

Takk til @niccestad.