«I got down at LouLou»

0

Det var en gang Metro… Nå går det ned på LouLou. Neonlys, stoormtrooperkostymer, og servitører i like blomsterkjoler er bare noen av attraksjonene på den nye nattklubben under Hotel Norge. 

Av: Sunniva Grønner Sætre, Christine Hetland 

Konseptet er gjennomført. Lokalet er dekorert med speilvegger, rosa flamingotapet, røde neonskilt og grønne planter i hjørnene. Stilene kræsjer, men likevel fungerer det perfekt. På vei ned trappen møter man et knallrødt neonskilt;  ”I got down at LouLou”.  

Over dansegulvet henger vinglass opp ned fra taket. Servitører i matchende blomsterkjoler leder grupper med folk som har bestilt bord til plassene sine. De er smilende og glad når de løper fra det ene bordet til det andre. En av dem kjenner meg igjen fra første gangen jeg var her. 

– ”Det er så kjekt når folk kommer tilbake” sier hun og smiler. 

Servitøren vi får er med oss hele kvelden og sørger for at alle har det bra rundt bordet der det står en naken mannequintorso med skriften reservert på brystet.  

Viben er flytende, litt kaotisk, men samtidig rolig. Musikken er høy, og dj’en sørger for kjente sanger alle vil danse til. Stemningen er på topp. Plutselig kommer flere servitører bærende på en bøtte med drikke, med stormtroopermasker på, det gir absolutt ingen mening, men det er en del av sjarmen. 

Det var god stemning når Sunniva Grønner Sætre sjekket ut LouLou for Utetrend. 

Det er greit å vite at bestiller du bord på LouLou må du drikke for minimum 4000 kr. Beløpet blir trukket hver gang man bestiller drikke til bordet. En drink er priset til hele 135 kr, så det er ingen problem å drikke opp beløpet. 

Øl og shotter er det heldigvis vanlige priser på og det er aldri lang kø i barene da de fleste bestiller direkte til bordet. På denne måten har LouLou klart og unngå lange køer i baren og irriterte kunder som må vente på drikken sin. Et pluss. 

Konklusjonen er at LouLou leverer på alle måter og du får lyst til å være en del av  LouLou-universet med neonskilt, blomster og Star Wars-masker. Et eksperimentelt og annerledes tilskudd til Bergens uteliv.