Stoormtroopers-LouLou

“I got down at LouLou”

Det var en gang Metro… Nå går det ned på LouLou. Neonlys, stoormtrooperkostymer, og servitører i like blomsterkjoler er bare noen av attraksjonene på den nye nattklubben under Hotel Norge.

Av: Christine Hetland og Sunniva Grønner Sætre

Konseptet er gjennomført. Lokalet er fylt med speilvegger, rosa flamingotapet, røde neonskilt og grønne planter i hjørnene. Stilene kræsjer egentlig, men likevel fungerer det sammen perfekt.  

Når en blir ført ned trappen møter man et knallrødt neonskilt  ”I got down at LouLou”. Vinglass henger opp ned fra taket over dansegulvet som er fylt med mennesker og lys.

Servitører i matchende blomsterkjoler leder grupper som har bestilt bord til plassene sine. De er smilende og glad mens de løper fra det ene bordet til det andre, og en av dem kjenner meg igjen fra første gangen jeg var her.

– ”Det er så kjekt når folk kommer tilbake” sier hun og smiler.

Servitøren vi får er med oss hele kvelden og sørger for at alle har det bra rundt det reserverte bordet med en naken mannequintorso med reservert skrevet over brystet. Edgy effekt.

Viben er flytende, litt kaotisk, men samtidig rolig med alle de grønne plantene. Musikken er høy, og dj’en sørger for sanger alle kan, og alle vil danse til. Stemningen er på topp. 

Plutselig kommer flere servitører bærende på en bøtte med drikke med stormtroopers masker på. Det gir absolutt ingen mening, men det er nok en del av sjarmen.

Det var god stemning når Sunniva Grønner Sætre sjekket ut LouLou.

Det er greit å vite at bestiller man bord på LouLou må man drikke for minimum 4000 kr. Beløpet blir trukket hver gang man bestiller drikke til bordet. En drink er priset til hele 135 kr så det er ingen problem å drikke opp.

Øl og shotter er det heldigvis vanlige priser på og det er aldri lang kø i barene da de fleste bestiller direkte til bordet.

På denne måten har LouLou klart og unngå lange køer i baren og irriterte kunder som må vente på drikken sin. Et pluss.

Konklusjonen er at LouLou leverer på alle kriterier og man har lyst til å ta del i og være en del av  LouLou-universet med neonskilt, blomster og Star Wars masker. Et eksperimentelt og annerledes tilskudd til Bergens uteliv.

Følg med på eventer og se flere bilder på LouLou sin Face her.  

Kommentarer

kommentarer