image1-2

Dogs & Yoga x Jellyvamps Wendelboe pop-up

I morgen har du en unik sjanse til å sikre deg plagg fra Dogs & Yoga når de kjører pop-up på Kunsthuset Wendelboe med klær laget gjennom et samarbeid med tegneserieskaper Ida Neverdahl.

Av: Christine Hetland

Klesmerket har fått fotfeste i urbankulturen gjennom Instagram, i Bergen og Oslo. Det unike konsept leker med grenser og roller i kunst og motefeltet. 

Konseptet går ut på å invitere og utfordre relevante kunstnere til å designe klær. Skaperne bak Dogs & Yoga sier selv de er ambisiøs, noe vi kan se i valg av samarbeid.

Denne gangen er det kunstner og tegneserieskaper Ida Neverdahl. Ida er seriøst kritikerrost som tegneserieskaper så dette blir nok en kolleksjon med trippy visuals.

Under identiteten Jellyvamps har Ida gjort internasjonal suksess og på hjemmebane har hun holdt seg opptatt med å gi ut flere bøker, og laget denne fete musikkvideoen for Sløtface.

Pop-up på Kunsthuset Wendelboe

Dogs & Yoga vil på lørdag vise en kolleksjon som er silketrykket og delvis sydd for hånd her i regnbyen. Plaggene er produsert i små opplag og er merket som litografier typ 1/30. Det er ikke bare klesplagg. Det er kunstverk.

Under lørdagens førpremiere får du mulighet til å sjekke ut klærne, kunsten til Ida, og du får førsteplass i køen før Ida sine 60.000 følgere hiver seg på.

Folk kan også ta med seg brukte klær og pimpe de med diamanter for å oppdatere noen kanskje utdaterte plagg og tenke gjenbruk.

Sjekk ut Facebookeventet her og sjekk ut @jellyvamps på Instagram.

 

 

Kommentarer

kommentarer