Kjærlighet på hjernen

0

– Jeg vil spre kjærlighet gjennom musikken min, sier Fatima Revne. 26-åringen er født i Manila, Filippinene og kom til regnbyen som fireåring. I dag jobber hun som sykepleier på Haukeland sykehus og lager musikk når hun ikke er på skift. 

Av: Christine Hetland 

Hva er din lidenskap? 

– Jeg brenner for faget mitt, sykepleien. Det å hjelpe mennesker, og det å drive med musikk selvfølgelig. For meg er det veldig viktig å være med å bidra, og det viktigste vi kan gi til hverandre og til samfunnet er oss selv, vår glød og vårt engasjement.  

– Også føler jeg meg glad og levende når jeg skriver låter, jeg elsker å jobbe med dyktige mennesker innenfor bransjen og å stå på scenen, sier Fatima. 

Når fant du ut at du ville bli artist? 

– Det begynte vel i 7-8 årsalderen. Jeg ble veldig inspirert av Spice Girls og låten “Big Big World” av svenske Emilia. Det var da jeg innså at musikk var noe jeg skulle drive med. 

– Like etter fikk jeg en karaokemaskin av foreldrene mine, og da startet artistkarrieren, hjemme til å begynne med, og helst foran speilet og i dusjen.  

Hva drømmer du om i forhold til musikken? 

– Å kunne leve av musikk, det å stå på scenen og fremføre sangene mine rundt omkring, både i Norge og i utlandet, det er den største drømmen. Jeg får frysninger av tanken, oooooouf! 

Fatima debuterte i 2016 med singelen “The One” produsert av Jørgen Jakobsen, også kjent som Jaycobson. Deretter har hun gitt ut “I.L.W.Y”.  “On My Mind” og nylig “Feel Good” featuring WNDR. 

Og den nyeste låten “Feel Good”, hva handler den om? 

– Den har en habby vibe, og er en leken sang som handler om det å være forelsket. Og om hvor godt det er å være omringet av den du er forelsket i. 

Så, hva er planen videre? 

– Jeg har fått god respons på musikken min, noe som fører til mye motivasjon, så planen er å jobbe hardt med musikk, holde ballen gående og flammen oppe. Ellers kommer flere fete sanger etterhvert, så det er bare til å holde seg oppdatert. 

Fatima forteller at hun digger old school r&b og hiphop. Hun hører mye på Sabrina Claudio, Jhene Aiko, H.E.R, Drake, Nao, J. Cole, Majid Jordan og Dua Lipa. 

Hvem kunne du tenkt seg å samarbeide med?  

– Ouf, det er vanskelig. Det er jo så mange dyktige der ute! Her og nå er det Majid Jordan, Post Malone, Tory Lanez, Mabel, Odezsa, Calvin Harris, 6LACK som dukker opp i hodet. Jeg ser for meg en fet duett med én av de. 

– Blant norske artister vil jeg jobbe med Arif, Eddy & Zino, Jonas Benyoub og L.U:NA. Jeg er heldig som fikk jobbet med WNDR da, og dette er bare begynnelsen. Er du som leser en artist eller musiker som er interessert i å jobbe sammen meg er det bare til å ta kontakt. 

Ellers da, hva gjør livet ditt fint? 

– Reiser, å være med glade mennesker og spise god mat. Det gir meg godfølelsen. Også frihet! Det å kunne gjøre hva man vil hvor som helst og når som helst. 

– For meg kan frihet være alt fra å være ute i naturen, være med familien og de nærmeste, til svømming, fisking, eller bare utnytte den lille fritiden jeg har til å slappe helt av med en pose med chips og se på favorittserien.  

– Det er også viktig å være takknemlig. Vi tar som oftest ting for gitt, som mennesker i et av verdens fredeligste og rikeste land er vi ganske velsignet. 

Er det noe du vil legge til? 

– Ja. Takk til alle de som støtter meg! 

Hør singelen hennes her