IMG_7974

Bergens nye storstue for sport og spill

Fotball, basket, ski eller golf? Uansett hva som ligger ditt hjerte nærmest, er det duket for store sportslige øyeblikk på Game Sportsbar.

#Sponset Av: SKOG

Etter flere måneder med ombygging er det endelig klart for å åpne dørene til byens ferske sportsbar på Zachariasbryggen.

-Vi har jobbet på spreng for å få lokalet klart til åpning. Game Sportsbar vil okkupere hele andre etasje, så vi har hatt nok å gjøre. Nå har vi det meste på plass til åpningshelgen 12. og 13.april, forteller barsjef Audun Sannes Jonassen.

Paradis for sportsinteresserte bergensere

Lokalet rommet intet mindre enn 13 TVer og fire storskjermer med tilhørende sofaer og sitteplasser.

-Her ligger alt til rette for de store sportsøyeblikkene. Enten du er lidenskapelig opptatt av fotball eller ikke kan gå glipp av VM i skiskyting, kan du få med deg det meste hos oss.

Game Sportsbar vil naturligvis vise de store TV-øyeblikkene, men det er også mulig å komme med ønsker om hva du vil se på skjermene. Selv er Jonassen ivrig Odd Grenland-supporter.

-Jeg har bodd i Bergen siden 2012, men holder fortsatt med laget fra hjemfylket Telemark. På Game vil vi legge til rette for sportsinteressen generelt, uavhengig av hvilket lag du holder med. Et paradis for sportsinteresserte bergensere, rett og slett, forklarer Sannes.

Trenger du en pause fra skjermen, er veien kort til spill som for eksempel shuffleboard, biljard, flipper, airhockey og bordtennis.

-Vi vil også få på plass en golfsimulator etter hvert. Intensjonen er å finne noe alle synes er gøy, enten dere er en stor eller liten gjeng. Dessuten er det nok mange som har godt av å få utfordret konkurranseinstinktet litt, smiler han.

Audun Sannes Jonassen, barsjef på Game.

Burger og nachos

Hva er en god fotballkamp uten noe digg å spise? God mat og drikke er en selvfølge når du skal se favorittlaget score på overtid.

-Her vil vi servere sportsvennlig mat som burger, nachos og kyllingvinger. Det er lite som slår kombinasjonen av å nyte en god burger med kompiser når favorittlaget spiller, sier Sannes.

Etter kampen, med god mat og drikke innabords, er det duket for Live musikk i lokalet.

-Hver fredag og lørdag fra kl.23 vil det være underholdning fra scenen. Under åpningshelgen 12. og 13. april kommer Jan Kjetil Klubben, en av landets velrutinerte «trubadurer».

Firmabooking

Game sportsbar får egen spiseavdeling med plass til 48 personer, der firmaer kan forhåndsbooke 3-retters middag, tapasbord eller ost og skinkebord. Tenk deg hvilken fantastisk kveld man kan ha der man starter med biljard og shuffle turnering, spiser en bedre middag og avslutter med Champions League finalen i eget skjermet område sier Sannes.

Book her: game@gamebergen.no

Åpningsfest

En av dem som ser frem til åpningsfesten er Øystein Berentsen. Sammen med kompisgjengen på fem er det engelsk fotball som gjelder. Nå ser han frem til å tilbringe mye av fritiden på Game Sportsbar.

-Fotball handler mye om interesse og felleskap. Selv om vi ikke holder med samme lag, er lidenskapen for fotball den samme. Et lag vi har felles, derimot, er naturligvis Brann.

Frode Hellebø, sportsansvalig på Game.

Tilrettelegge for gode opplevelser

Sportsansvarlig ved Game Sportsbar og tidligere Bataljonen-sjef, Frode Hellebø, synes det er på høy tid med en ny sportsbar i byen.

-I motsetning til andre sportsbarer, blir dette den største Bergen har sett noensinne. Min fremste oppgave som sportsjef vil bli å tilrettelegge for gode opplevelser. Fotball handler om å dele de store øyeblikkene med likesinnede. Jeg gleder meg til å fylle opp stedet med ivrige supportere og sportsinteresserte.

Under åpningsfesten har Hellebø også invitert noen gamle Brann-helter.

  • Helge Karlsen, en levende  legende, 237 A kamper for Brann, 35 A kamper på landslaget, cupmester med Brann i 72 og 76.
  • Ingvar Dalhaug, cup-helt med scoring i finalen 1982, 165 A kamper for Brann.
  • Kjell Rune Pedersen, cupmester med Brann 1982, 134 A kamper for Brann.
  • Terje Rolland, cupmester med Brann 1982, 113 A kamper for Brann.
  • Magnus Johansson, 111 A kamper for Brann, populær spiller som og er UEFA cupmester med IFK Gøteborg.

I tillegg får vi mest sannsynlig besøk av noen av dagens spillere, alt ut i fra hvem som reiser til Stavanger lørdag 13. april til bortemøte med Viking.

-Stemningen som vil fylle lokalet denne helgen er ikke noe du vil gå glipp av, så jeg anbefaler alle å ta turen hit, avslutter Hellebø.

Game Sportsbar åpner dørene fredag 12.april kl.20:00, tykk her!

Kommentarer

kommentarer