taket2222

Taket Nightclub når nye høyder

Fylt med sommerlige cocktails og byens største lyd-og lysanlegg, er det duket for «Grand Opening» av Taket Nightclub i tredje etasje 5.-6. april. Samtidig åpner også Taket Roofgarden i fjerde etasje for sommersesongen.

#Sponset
Av: SKOG

Etter en lang og kald vinter, er det på høy tid å rette blikket mot sommeren. Første helgen i april braker det nemlig løs på en av byens feteste takterrasser. Med en egen bar på toppen er dette definitivt et sted du vil oppholde deg når solen først skinner.

-Følelsen av å åpne Taket for sommersesongen er alltid magisk, men med nyåpning i tillegg, blir dette ekstra spesielt, forteller manager Susan Janet Nossen.

Kjent som en av Bergens pulserende takterasser, er Taket blitt et yndet sted for sommerstemte bergensere. For første gang åpner også ny nattklubb avdeling i tredje etasje på Zachariasbryggen.

Nattklubben har stor loungeavdeling med komfortable sitteplasser – perfekt for små og store vennegjenger.

-Vi har innredet med såkalt «Factory design». Interiøret vil gi stedet en røff og industriell look, samtidig som det er elegant og classy. Vi holder åpent fra kl.20, så her er det perfekt å ta en drink og starte festen litt tidligere før klubbdelen overtar, forklarer Nossen.

Høy festfaktor

-«Roof Garden» vil være Bergens eneste utested som har 360 graders utsikt mot Fløyen, Fisketorget, Vågen og Bryggen. Dette vil bli et fantastisk sted å tilbringe sene sommerkvelder med gode venner og fruktige drinker.

På de kaldeste dagene vil terrassene bli fylt opp med varmelamper. Og skulle det mot alle odds blåse opp til regn (!), er det nok av plass å boltre seg på innendørs.

-Vi er spesielt stolt av hovedrommet som har god plass til DJ, dansegulv og byens største lyd- og lysanlegg. Er du på jakt etter høy festfaktor og musikk du kan danse til, er dette definitivt plassen å oppholde seg.

En av de største forskjellene gjestene vil merke seg er trolig den høye kvaliteten på DJs. Under åpningshelgen har de nemlig store navn på tapetet.

-Til åpningshelgen og hver helg fremover kommer Resident DJ Deeze fra Luxemburg. Vi får også besøk av Drums On Live, en tromme-duo fra Spania som til vanlig spiller på Ocean Club i Marbella. I tillegg kommer DJ Dean Oram fra London. På Roof Garden kan du nyte fengende sommerbeats fra Resident DJ, Lene Angelica Nilsen.

Egen app

Nytt for i år er også Takets egen app «We Order». Med den er det enkelt å bestille det du trenger fra menyen uten å måtte ta turen innom baren først.

-Jeg tror dette vil bli en stor hit blant gjestene våre. Konseptet er enkelt: legg inn bordnummeret ditt, velg det du ønsker fra menyen og gjennomfør betalingen. Etter hvert bringer bartenderen bestillingen din til bordet. Enklere blir det ikke, smiler Nossen.

Og apropos bartendere. Hva er en sommer uten friske drinker?

-Sesongens meny vil naturligvis være inspirert av årstiden vi er på vei mot. Friskt, sprudlende, fruktig og fargerikt er viktige stikkord for sommerens cocktails, forteller bartender Espen Hjortland.

En gleder seg spesielt til åpningenshelgen er Sandra Benjamin. Hun krysser fingrene for fint vær, slik at uteplassene virkelig kan komme til sin rett.

-Taket er et førstevalg når jeg skal ut i Bergen, så jeg gleder meg veldig til å se hvor fresht det er blitt. Jeg liker at det er noe for enhver smak, slik at det er enkelt å ta med hele vennegjengen. Beliggenheten, drinkene og den flotte takterrassen gjør Taket til den ultimate plassen å tilbringe lange, varme sommerkvelder på, sier hun.

Taket åpner 5. april kl.20.00. Delta gjerne på arrangementet på Facebook, trykk her. 

 

Fra venstre: Sandra Benjamin, Susan Janet Nossen og Espen Hjortland.

Kommentarer

kommentarer