Festivalmote på Bergenfest.

0

Fram til væromslaget, var det mange kule antrekk å se på Bergenfest. Høststormen har nok gjort at funksjonelt regntrekk og goretex blir den foretrukne festivalmoten. Bergenfest er jo er ikke Coachella. Så det var kanskje ikke så rart at det var lite croptops og bohemske heklekåper på plenen.

Av: Christine Hetland

To dager med opplett før himmelen åpnet seg. Egentlig godt gjort for å være Bergenfest. År etter år står folk tett i tett iført regntrekk.  Utetrend fikk heldigvis anledning til å snakke med folk, som hadde klart å kombinere sommerlig, varmt og særegent. En perfekt oppskrift på festivalantrekk, som tar hensyn til skiftende vær.

Rød blazer

Linn Maren Omdal Strandenes hadde en stilfull tolkning på festivalmote. Hun holdt varmen, samtidig så hun «superfresh» ut. Blikkfanget var en rød blazer over et luftig tyllskjørt og en varm genser i marineblå. Tilbehøret var en festivalriktig tøypose og kule brune skinnsko med hel. Håret hang løst over skuldrene, sammen med tilbehøret fikk det ellers ganske formelle antrekket en «laidback» stil.  

Et bilde som inneholder person, utendørs, personer, bakke

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Rosa leopardmønster

Anna-Stina Åkersson var en solstråle i rosa strikkegenser med sorte og hvite leopardprikker. Den varme genseren var kombinert med en sort boyfriend bukse, med hvite sømmer. Sokkene hentet opp rosafargen i genseren. Gøye sokker er alltid en vinner! Med festivalriktig tøypose, hårbånd og kule joggesko så Anna-Stina helt fantastisk ut.

Et bilde som inneholder person, tre, utendørs, personer

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Urban gårdsstil

Helena Belien har en helt unik stil. En spennende og urban gårdsstil, om det går å si. Utenpå en dus blå kjole hadde Helena en grå og hvitmønstret tradisjonell strikkegenser. Det ytterste laget var en detaljrik bomberjakke i militærgrønn. Fargeskalaen er på den kalde siden og brytes med brune skinndetaljer i sekk og caps. Unikt og kult sammensatt.

Et bilde som inneholder person, utendørs, bakke, bygning

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

For å oppsummere Bergenfest sitt svar på festivalmote preges den i likhet med annen festivalmote av spennende og uvanlige kombinasjoner. Festival er en anledning en kan skille seg ut. Strikkegenser virket å være sikker vinner, kult, casual og ikke minst varmt.