Magisk Gatefest

0

Det starter på Villa Blanca, ett av flere utesteder Magic Norway eier. Bergen Gatefest kicker off 14 september allerede og programmet er fullt av spennende begivenheter. For familier og barn vil det bli blant annet bli tryllekunster, magi, ballongslipp med gaver, barnedisko og dansegrupper som underholder på dagtid. Utover dagen og kvelden vil festen fortsette hvor barnasfestival blir byttet ut med gode drinker og live musikk. Vi får danse til den populære DJ og produsenten SJUR som skal spille på Villa Blanca mens Mats Dawg underholder på Såpas. Vi har tatt en prat med ansatte i Magic Norway om hva som skjer videre og fått mer innblikk i Magic Norway gruppen.

Skribent og Foto: Sunniva.G.Sætre

Bergen gatefest er neste helg og Magic Norway er medarrangør av eventet. Magic Norway er ganske nyetablert men eier allerede fem hoteller og restauranter i Bergen. Vi lurer på hva som skyldes den raske veksten?

​Våre eiere har i flere tiår ønsket å være en aktiv bidragsyter for Bergen Sentrum når det gjelder byutvikling, og de har bidratt med lokal kapital og engasjement. Deres filosofi er at; Vi vil være med å utvikle Bergen – I Bergen, for Bergen og av Bergen! Eierne fra Magic som også eier Xhibition, har eiendommer over hele landet, men det Bergen de virkelig brenner for. Og vi skal også snart åpne Bergens største takterrasse som skal hete 360 som er hele 3 etg over Jacob Aall. “

To av utestedene under gatefesten er en del av Magic Norway. Kan du si mer om hva vi kan forvente her og hvor det skjer?

“Vi skal holde et gratis arrangement inni Bargaten i Nedrekorskirkeallmeningen 1(grunnet været), som er for alle i Bergen by med fokus på familier og barn på dagtid. Vi har klart å få tak i Noel Gullerud blant annet som er helt rå på Magi. Vi skal også ha en dansegruppe som skal opptre med djér og annet gøy som vi enda ikke kan røpe. Ballonger slippes ut kl 14.45 i smauet, her kan man blant annet vinne gavekort fra våre hoteller og restauranter, så dette blir kjekt”

Foto av Sjur Kristian Gimmestad – fotograf: Kenny McCracken

Festen stopper dog ikke der og på kvelden skal Sjur spille på Villa Blanca mens Mats Dawg skal spille på Såpas. På Villa er det forandring siden sist, er dette forberedelser til helgen?

«Ja, her har det blitt innendørs «Bergenssmau» og det er blant annet her vi har en av scenene for kveldens artister. Inne på Villa Blanca har vi fått en ny bar og våre fantastiske designere har endret atmosfæren inne og ute. Det er kommet pergola som gjør at man sitter tørt også når været er fuktig ute og inne kan man nå sitte under de store flotte oliventrærne, i tillegg er dansegulvet flyttet sammen med DJ senteret, så nå er alt klart til Bergen Gatefest.»

Les om hele Bergen Gatefest arrangementet her: https://www.utetrend.no/2019/09/bergen-gatefest-2019/

Såpas er det nye tilskuddet deres i skostredet. Dette er og et av stedene som har åpnet for gatefesten og her kan vi forvente litt mer laid back beats enn den ville festen Sjur kommer til å skape på Villa. Kan du fortelle litt om Såpas?

“Såpas er mer urban og hjemmekoselig. Hele stedet er ganske chill. Musikken spilles ikke for høyt slik at man kan snakke og kose seg med enten mat eller en god drink. Her skal man kunne slappe av.»

Foto av Fernando Saldanha

Lokalet er litt hipster og urbant. Med knall gule stoler og lamper i taket med et behagelig og dempet lys. Fernando, bartender og ansvarlig forteller oss mer om stedet.

“Her får vi alle type mennesker i alle aldre. Familier som vil spise middag, studenter som drikker kaffe og jobber. Folk generelt som vil slappe av før de drar hjem eller videre på fest. Vi har også spill som gjestene kan bruke her. Så en vennegjeng kan fint komme og spille kortspill mens de tar seg en øl. Vi spiller litt mer laid back beats og edm i bakgrunnen, ikke for høyt heller slik at man har muligheten til å snakke sammen “

Hva ​​anbefaler du selv fra Menyen som serveres under Bergen Gatefest?

“Mine personlige favoritter er Bacon & Brie burgeren vår. Hangover burger som vi selger på søndager er også veldig god. Den kommer med kyllingvinger og pommes frites på siden, alt du trenger for å komme deg over det verste av «hangoveren». Av drikke så har vi f.eks Sangria og Passion Spritz vår som er veldig populær.»

Da takker jeg for praten og vi gleder oss alle til helgen som kommer. Alt av inntektene for billetter og tips vil bli donert av Magic Norway til veldedighet, som denne gang går til barnekreftforeningen, siden september er måneden det er ekstra fokus på dette.

Program hos Magic:

Barnefestival?‍♀️- Barnasfestival, vi skal holde et gratis arrangement inni Bargaten i Nedrekorskirkeallmeningen 1.

Kokken – 13.00 – Arne Tvedt

Klokken – 13.10 – Danseshow – Complicated Crew

Klokken – 14.00 – Noel Gullerud – Magikeren

Klokken – 14.30 – Ballongslipp (gavekort og rabattkuponger til restauranter og hotell)

Klokken – 14.45 – Smaksprøver av pizza

Nattfestival ?- Villa Blanca, korridoren og Såpas.

Klokken 22.00 – Åpner

Klokken 23.00 – Korridoren – Åpning av Nattfestivalen

Klokken 23.00 – Villa Blanca – Kingsley Anowi

Klokken 23.00 – Såpas – Super-G

klokken 00.00 -Snorrungen + D!EGO

Klokken 00.30 – Såpas – Mats Dawg

Klokken 01.00 – Såpas – Konsept X

Klokken 01.00 – Villa Blanca – SJUR

Du kan kjøpe billetter til Gatefesten​ her​: https://utetrend.ticketco.events/no/nb/e/bergen_gatefest_2019

Se arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/2505458656368253/

Bord kan bookes på post@villablanca.no eller booking@sapas.no

Design Mads Oliver