Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har flere baller i luften enn en sjonglør i Norske Talenter. Hvordan får han tid til alt? Og finner han balansen mellom jobb og privatliv?

Podcast
Podcast
Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har tusen baller i luften. I tillegg til å være medeier i mediebyrået Dråpe, burgersjappen Burgeren, eventbyrået Sydøst og den ideelle stiftelsen 5071, er den unge gründeren også med å drive Vestlandets største nettverk for teknologi- og innovasjonsmiljøet. Nå har han meldt seg på Iron Man 2024, og er klar for en av sine livs største prøvelser, og som vil kreve mange timers trening hver eneste uke frem mot konkurransen. Men hvordan får han tid til alt sammen? Dette er hovedspørsmålet i episoden. Men vi får også et innblikk i hvordan han balanserer jobb og arbeidslivet, hvordan kulturen han vokste opp med har preget ham og hvilke frykter som har utfordret ham på veien.

Siste innlegg

May 8, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Patrik Gullaksen Vik

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.

May 1, 2024
Video
Video
De vil bli Bergens beste coctailbar

«Tipsy» i Vaskerelvsmauet åpner med ambisjoner om å være blant Bergens beste steder å tilbringe kvelden. Vi har fått en sniktitt på den nye baren og et innblikk i planene videre.

April 28, 2024
Video
Video
Bergen City Marathon 2024

Bergen City Marathon samlet hele byen i en feiring av idrett, samhold, sykehusklovner, og fellesskapsfølelse i Bergen.