Bergen City Marathon 2024

Bergen City Marathon samlet hele byen i en feiring av idrett, samhold, sykehusklovner, og fellesskapsfølelse i Bergen.

Video
Video
Bergen City Marathon 2024

Denne helgen var hele Bergen i bevegelse da byens gater var fylt med løpere og tilskuere for årets Bergen City Marathon. Dette populære arrangementet, kjent for sitt inkluderende format og livlige atmosfære, tiltrekker seg et mangfold av deltakere, fra erfarne maratonløpere til nybegynnere.

__wf_reserved_inherit
Hele Bergen løper

Midt i løpsfesten var det også en tid for å hedre de som gir tilbake til samfunnet. Sykehusklovnene mottok en sjekk på 73 000 kroner, en donasjon samlet fra deltakerne. Disse midlene vil støtte deres arbeid med å bringe smil og glede til syke barn, noe som gir en dypere mening til arrangementet.

Se videoen fra arrangementet her:

Dagen var fylt med jubel og oppmuntring, der tilskuere linet opp langs løypene for å heie frem hver eneste løper. Stine, en student i Bergen, beskrev atmosfæren: 

- Det skaper en utrolig stemning når hele byen kommer ut for å heie. Det gjør virkelig noe med fellesskapsfølelsen i byen.

Bergen City Marathon er ikke bare en test av fysisk utholdenhet, men også en feiring av samhold og støtte. Det viser hvor mye positiv energi og glede som kan skapes når en hel by samles for å støtte hverandre og viktige formål.

Hvis du vil bira til Sykehusklovnene se mer her: https://www.sykehusklovnene.no/bidra/

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 9, 2024
Artikkel
Artikkel
Fotballfeber i Bergen: Hvor skal du se EM-finalen?

Bergen er klar for EM-finalen, og fotballfeberen herjer i byen. Med et bredt utvalg av steder å se kampen, er det perfekte stedet for en minneverdig fotballopplevelse lett å finne. Nyt kald drikke, god mat og fantastisk stemning mens du heier på favorittlaget ditt.

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».