July 9, 2024
Artikkel
Artikkel
Fotballfeber i Bergen: Hvor skal du se EM-finalen?

Bergen er klar for EM-finalen, og fotballfeberen herjer i byen. Med et bredt utvalg av steder å se kampen, er det perfekte stedet for en minneverdig fotballopplevelse lett å finne. Nyt kald drikke, god mat og fantastisk stemning mens du heier på favorittlaget ditt.

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.

June 20, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Kumba Bonga

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.

June 20, 2024
Podcast
Podcast
Bergens språkmektige ressurser

Utdanning er et sentralt tema i mange av samtalene i podcasten «Inkludert». Ukens gjest Francine Mbanza Jensen behersker hele fem språk. Har utdanning hatt noe å si for hvor språkmektig hun har endt opp med å bli?

June 13, 2024
Artikkel
Artikkel
Slik var Bergenfest

Vi dekket Bergenfest dag for dag. Føl den elleville stemningen på Bergenhus Festning i vår oppsummering av festivalen.

June 12, 2024
Video
Video
Åsane City: - Det e ekte, det e tidi, det e fett

Åsane City er byens heteste, nye rapgruppe - klare til å ta Norge med storm. Med røtter i Åsanes rike freestyle-kultur og en autentisk, ekte stil, bringer de noe friskt og unikt til den norske musikkscenen. Hold øynene åpne for disse talentfulle guttene fra nordre bydel.

June 12, 2024
Artikkel
Artikkel
– Bergenfest har vært en fjern drøm for meg

Angelo Reira girer opp til Bergenfest sammen med Utetrend. Snart gjør han seg klar til å sette fyr på intimscenen Magic Mirrors på Bergenhus Festning med en tung setlist fra det nye albumet, og spektakulære visuals fra Didrik Barman Røberg.

June 9, 2024
Video
Video
En fargerik feiring av mangfold og kjærlighet

Bergen strålte under årets Pride-feiring! Paraden fylte gatene med tusenvis av smil og regnbueflagg. På Ole Bull Scene leverte Great Garlic Girls et blendende dragshow. PridePark på Festplassen var en hit, med musikk, aktiviteter og en elektrisk stemning. En uforglemmelig feiring av kjærlighet og mangfold.

June 5, 2024
Artikkel
Artikkel
Høstlanseringen på Ole Bull Huset

Høstlanseringen på Ole Bull Huset i Bergen bød på en kveld fylt med latter og forventninger. Med Sølvi Rolland i spissen og Øyvind Rafto som humoristisk konferansier, fikk publikum en forsmak på kommende show og forestillinger de kan glede seg til i høst.

June 3, 2024
Artikkel
Artikkel
Glem Burgund, har du smakt vin fra Loire?

Mads Skeie misjonerer viner fra distrikter du muligens har hørt om, men neppe kjenner godt nok til. Det vil han gjerne gjøre noe med fra hjemmekontoret på Nøstet.