Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

JULI

Sommer i Bergen kan bety alt fra bading på Nordnesbadet, uteservering på Torgallmenningen eller en kinotur i pissregnet. Vi har samlet litt av det som skjer i juli, slik at du slipper å tenke selv. Det største som skjer i sommer er for mange fotball-EM, og dersom du skulle bli kastet ut hjemmefra av en mann eller kone som hater fotball, så kommer snart vår artikkel om det beste stedet å se EM finalen.

Dette skjer ellers i Bergen i Juli:

Sommerstandup på Ole Bull Scene

Standup Bergen byr på latter hele sommeren

I hele juli presenterer Stand Up Bergen Sommerstandup på Ole Bull Scene! Her vil det bli laget en innendørs bakgård og det loves herlige sommerkvelder. Her kommer det til å bli sydenstemning i hele juli og første uke i august!

Uke 27: Lars Berrum

Uke 28: Gaute & Snorre

Uke 29: Nora Svenningsen & Amalie Stuve

Uke 30: Hans Morten Hansen

Uke 31: Jonas Bergland & Christoffer Schjelderup

Se mer om arrangementene HER

Matmarked hver lørdag på USF Verftet i hele sommer

Hver lørdag i juli er det matmarked på USF Verftet. I urbane omgivelser på USF Verftet kan du nyte god mat fra talentfulle kokker og matprodusenter – hver lørdag kl. 13 – 19. Det er flere matboder å velge mellom, og det blir DJs og minikonserter i en barnevennlig atmosfære. Se mer om arrangementet HER

Bruce Springsteen vorspiel på Verftet, og Sjefen sjøl på Dokken

"The Boss" har konsert på Dokken 21. Juli, og har du ikke sikret deg billett til denne konserten ennå, så er nok ditt eneste håp å ta på dykkerdrakten og prøve å snike deg inn sjøveien. Men dagen i forveien så er det vorspiel på USF. Sjekk arrangementet her:

Pokal spiller akustisk på 5071 Pub'en

Bergensbandet Pokal spiller opp til akustisk på 5071 Pub'en 5. juli! Bandet kommer snart med nytt album "Sirkus Pokal", og på konserten får du både gamle og nye låter i akustisk drakt. Det hele går ned 5. Juli.

Kinosommer

Dersom solen mot all formodning skulle finne på å gjemme seg, så er det mange filmer å velge mellom på kino i sommer. Her er noen av våre favoritter på Bergen Kino:

Deadpool & Wolverine

En ikonisk duo kommer på lerretet i slutten av juli, og vi er nok ikke alene om å glede oss til denne. For å sitere en, ja faktisk begge hovedpersonene i filmen: “Let´s fuckin go!” På kino fra 24. Juli.

Innsiden Ut 2

Barnefamilier har nok å velge i denne sommeren, fra Pixer kommer oppfølgeren til en av deres fineste filmer, Innsiden Ut, der vi møter flere av de følelsene som finnes i oss. På kino allerede nå!

Grusomme Meg 4

Gru og hans Minions vender tilbake i den fjerde filmen fra den populære franchisen
Alle de kommende filmene finner du oversikt over her:
https://www.bergenkino.no/actual-content?tab=upcomingmovies

Femti 71 – sommer på USF Verftet

I slutten av juli blir det to dager med basketball og aktiviteter for hele familien på verftet. Det blir graffiti, dans, og redesign av klær for de yngste. Det serveres gratis mat (så lenge det rekker) og på kvelden blir det konserter og danseshow.
Se mer info HER

Har du flere tips til oss? Du når oss på både Facebook og Instagram!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.

June 20, 2024
Podcast
Podcast
Bergens språkmektige ressurser

Utdanning er et sentralt tema i mange av samtalene i podcasten «Inkludert». Ukens gjest Francine Mbanza Jensen behersker hele fem språk. Har utdanning hatt noe å si for hvor språkmektig hun har endt opp med å bli?