Ka skjer i Bergen denne uken?

Uke 17 i Bergen (25.-28.04): Denne uken er det tettpakket med stand-up, kinopremierer og et 10-års jubileum av en kjent publikumsfavoritt.

Artikkel
Artikkel
Ka skjer i Bergen denne uken?

Konserter:

Denne uken kommer godguttene Nico og Vinz på besøk på Kulturhuset. De feirer 10- årsjubileum for sin gigahit “Am I wrong”, og har konsert på fredag 26. april.

Nico & Vinz gjester Kulturhuset på fredag

Minifestivalen Halvøyen 2024 går av stabelen på USF Verftet på lørdag 27., med blant andre Sushi & Kobe, Action the man, og MILF (Michelle Ullestad).

Artisten Anna Kajander har releasekonsert på Landmark for sitt nye album “AL DENTE”. Det skjer altså på Landmark torsdag 25.04 kl. 20

Releasekonsert på Landmark

Fredag 26. april har Sandnesbandet «Ingenting» konsert på Forum Scene. Bandet har holdt det gående siden 1989, men fortsetter å underholde nye generasjoner.

Ingenting står på scenen på Forum på fredag

Film:

Cinemateket kan du på torsdag se «PI», debutfilmen til "Reqiuiem for a dream"-regissør, Darren Aronofsky. En fantastisk opplevelse som absolutt fortjener å bli sett på det store lerretet

Bergen Kino kan du få med deg flere premierefilmer:

Challengers, med Zendaya i hovedrollen som tennisproffen Tashi Duncan, et tidligere tennisfenomen som nå er trener, er gift med en mester på en nedadgående kurve. Hennes strategi for ektemannens gjenoppstandelse tar en overraskende vending når han må møte sin tidligere beste venn og Tashis tidligere kjæreste.

Den Oscar nominerte Olfas døtre. Mellom lys og mørke står Olfa, en tunisisk kvinne og mor til fire døtre. En dag forsvinner de to eldste døtrene hennes. Filmskaperen Kaouther Ben Hania inviterer profesjonelle skuespillerinner til å fylle tomrommet etter deres fravær.

Den japanske animasjonsfilmen Spy Family - Code White. Etter å ha mottatt ordre om å bli erstattet i Operasjon Strix, bestemmer Loid seg for å hjelpe Anya med å vinne en kokkekonkurranse på Eden Academy, ved å lage direktørens favorittrett for å forhindre sin egen utskifting.

Den engelske komedien Wicked Little letters med Oivia Colman i hovedrollen. Når folk i Littlehampton - inkludert den konservative lokale Edith - begynner å motta brev fulle av bannskap, blir den bråkete irske innvandreren Rose anklaget for forbrytelsen.

Og The Fall Guy, en actionkomedie med Ryan Gosling og Emily Blunt. Stuntmannen Colt Seavers (Gosling) har trukket seg tilbake fra filmbransjen etter en stygg ulykke under et opptak. Han lokkes tilbake når han må fnne den savnede stjernen i ekskjærestens blockbuster-film.

Denne uken er også en saftig uke for de som elsker Stand-up.

Torsdag 25.04 har Martin Lepperød soloshowet sitt Kakkerlakk på Ole Bull Scene. Et stand up show om livet, døden, Mømfi (hunden til Martin), traumer og det å prøve å være et godt menneske.

Og fredag 26.04 har Hallvard Dyrnes sitt første soloshow på Ole Bull, som da selvfølgelig heter Hallvard Dyrnes første show. Hallvard Dyrnes debuterte som standup-komiker i 2016. Året etter vant han “Årets nykommer” under Humorfest i Bergen. Etter det har han reist landet rundt og opptrådt på flere av landets største scener.

Og på lørdag kommer komiker og podcaster Rasmus Wold til Ole Bull med sitt show “Gutt 32”, som han beskriver som et show om etableringsfasen og manglende tilbud på voksenkurs i kommunen.

En av Bergens mest erfarne komikere Vidar Hodnekvam tar for seg det strabasiøse livet som småbarnsfar gjennom små og store hendelser og pandemier. Lørdag 27. april på Ole Bull Scene.

Siste innlegg

May 23, 2024
Artikkel
Artikkel
Disse festivalene gleder vi oss til i sommer

Festivalsommeren står for tur og vi har noen favoritter vi gleder oss ekstra til her i Bergen. Få med deg alt fra Nattjazz i mai til Feelings i august.

May 1, 2024
Artikkel
Artikkel
17. Mai i Bergen: Her kan du enda ordne deg et bord på den store dagen

Er ikke 17.mai-planene helt i boks enda? Det finnes fortsatt bord å booke og steder å besøke. Sjekk ut våre anbefalinger for den store festdagen.

May 8, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Patrik Gullaksen Vik

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.