Vi tester julebrus - med Henrik Fladseth og Jonny Bayer

I anledning Ricks-showet «En Tidig Jul» fikk vi komikerene Henrik Fladseth og Jonny Bayer på besøk i Utetrend studio.

Video
Video
Vi tester julebrus - med Henrik Fladseth og Jonny Bayer

Inneholder sponset innhold og produktplassering.

Når Jonny Bayer og Henrik Fladseth kommer på besøk, vet man at det blir en minneverdig kveld. Vi i Utetrend hadde nylig æren av å være vertskap for en herlig julebrussmaking med denne humoristiske duoen, som brakte med seg latter, innsikt, og en dash av festlig sjarm.

Se videoen her: 

Denne hendelsen er bare ett av mange høydepunkter for Bayer og Fladseth. Duoen har også gjort suksess på scenen på Ricks i Bergen med showet "En Tidig Jul", hvor de delte scenen med Sigrid Bonde Tusvik og Martin Lepperød. Med nyheten om avviklingen av Ricks' , ble dette en ekstra spesiell begivenhet.

Våre gjester tok for seg en rekke julebruser, fra klassikere som Rudolf og Nissen fra Oskar Sylte til andre kjente merker som Solo, Trio og Hansa. Med sin sjarm og komiske sans, gjorde de smakingen til en underholdende og minneverdig opplevelse.

– Den perfekte julebrusen skal være søt, lett og deilig, konkluderer Bayer.

Føkkings Fladseth

Henrik Fladseth er aktuell med sin TV-serie "Føkkings Fladseth" på TV2, hvor han blander humor og samfunnskritikk. I serien tar han rollen som en overdrevet versjon av seg selv, og leder seerne gjennom en rekke komiske og absurde situasjoner.

Se serien her.

Ka e vitsen på Kniksen

Jonny Bayer presenterer "Ka e vitsen" på Kniksen 26. Januar 2024, et stand-up show hvor han opptrer sammen med komikerne Roger Nilsen, Jon Hægland, og Kevin Kildal. En herlig blanding av humor og folk som faktisk kan stå i Dalen, og er et must for stand-up entusiaster.

Se mer om arrangementet her.

Takk til vår sponsor Lerøy Mat på Galleriet for deres generøse støtte til julebrus smakingen.

Siste innlegg

April 14, 2024
Podcast
Podcast
En angolsk-portugisisk bergenser i podcaststudio

Miss Tati er gjest hos Doddo og Irene i "Inkludert" podcasten

April 2, 2024
Artikkel
Artikkel
– Publikum lo på de rette stedene

Fra å gründe helektriske racerbåter til å sette tamilsk mat på kartet. Sesong 2 av dokumentarserien «Uredd» byr på latter, tårer og en god dose varme.

March 29, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Elise Hisdal

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.