Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.

Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Det er ikke hver dag man får oppleve standup på toppen av Bergen, men lørdag kveld samlet det seg publikummere til en uforglemmelig kveld på Hakkebakkeskogen sin scene på Fløyen. Under arrangementet "Standup på Fløyen" fikk vi oppleve latterkuler, unike omgivelser og en fantastisk stemning. Komikere fra hele landet deltok, I regi Fyllingsdalen Teater og Stas Artist. Vi i Utetrend var så heldige å få være med på moroa.

Se hele intervjuet i video her:

Hvordan var stemningen på Fløyen?

Stemningen på Fløyen var helt magisk. Fra første stund var publikum i toppform, og de lot seg ikke skremme av litt typisk bergensvær. Ole Soo, opprinnelig stril fra Bergen men bosatt i Oslo, beskrev det best: "Herlighet, det er alltid veldig gøy å gjøre show i Bergen altså. Så det er jo her jeg trives best." Publikum lo, koste seg og viste ekte bergensk stahet ved å bli værende selv om regnet kom. "Vi er bergensere, så vi bryr oss ikke om regn. Vi skal sitte her og kose oss," la han til med et smil. Alle komikerne merket den gode stemningen, og Tomas Nesse bemerket: "Det var fint å være på scenen, det var jo veldig god stemning. Publikum lo i hvert fall. Isalill la til: "Kjempefint publikum, nydelig gjeng!"

Tomas Nesse storkoste seg på hjemmebane.

Komikere i særklasse

Kveldens line-up besto av en blanding av både etablerte og nye talenter. Espen Abrahamsen, en nykomling med en imponerende sceneopptreden. Ole Soo beskrev sine kolleger med varme ord og sa: "Thomas Nesse er veldig gøy, for han startet jo før meg, i Bergen også la han liksom opp. Så det var spennende å se han gjøre comeback igjen. Isalill er jo blitt mer og mer kjent for Norge nå med Nytt på nytt, og er jo alltid veldig behagelig og gøyale å se på. Også Lars selvfølgelig, som veldig typisk må være litt ekstra, kan være irriterende til tider."

Lars Berrum, hadde mange gode historier blant annet fra sin første betalte komiker gig.

Er det OsloHat i Bergen?

Den vennskapelige rivaliseringen mellom Oslo og Bergen var også et tema denne kvelden. "Det er alltid OsloHAT i Bergen!" utbrøt Lars Berrum med et glimt i øyet. Han fortalte videre om hvordan han prøver å overvinne det bergenske publikumet, med både en mor fra Strilelandet og en kjæreste fra Møhlenpris. Samtidig innrømmet han at det også eksisterer litt BergenHAT i Oslo. "Ole Soo og Tomas Nesse var de dårligste, de var på hjemmebane, leverte ikke," la han til med et smil.

Nykommeren Espen Abrahamsen leverte til gull!

En unik sceneopplevelse

Å stå på scenen i Hakkebakkeskogen var en ny og spennende opplevelse for alle komikerne. Tomas Nesse uttrykte det slik: "Det er helt sinnsykt å stå på Fløyen." Flere av komikerne bemerket hvor spesielt det var å opptre i disse unike omgivelsene. "Jeg har bodd på Fløyen i to dager nå og har vært mye skummelt også," delte Lars Berrum, som også hadde hatt noen uvanlige opplevelser i skogen.

Isalill Kolpus, samen fra Finnmark, skapte latter og glede på Fløyen!

Ser frem til neste år!

Det var enighet blant både komikere og publikum om at denne opplevelsen burde gjentas. "Jeg håper virkelig bergenserne benytter seg av det tilbudet," sa Espen Abrahamsen. Tomas Nesse understreket også viktigheten av å kle seg for været, typisk for Bergen. "Hvis det blir standup igjen på Fløyen, så bør man komme hit. PS: Husk genser med hette og myggspray," la han til.

Med en sånn herlig line-up, ble publikum sittende i et konstant latterkoma!

Vi i Utetrend storkoste oss på showet sammen med gjestene som hadde tatt turen opp til Fløyen. Det var en kveld fylt med latter, glede og magi under åpen himmel. Vi ser allerede frem til neste års "Standup På Fløyen". En opplevelse, man ikke bør gå glipp av!

Bergen, vi ses på Fløyen til neste år!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 20, 2024
Podcast
Podcast
Bergens språkmektige ressurser

Utdanning er et sentralt tema i mange av samtalene i podcasten «Inkludert». Ukens gjest Francine Mbanza Jensen behersker hele fem språk. Har utdanning hatt noe å si for hvor språkmektig hun har endt opp med å bli?