BIFF - et kraftsenter i filmbyen Bergen

Lys, kamera, action! Vår videojournalist Steffen har tatt et dypdykk i filmbransjen og møtt frivillige, produsenter og regissører på Bergen internasjonale filmfestival 2023.

Video
Video
BIFF - et kraftsenter i filmbyen Bergen

Steffens reise gjennom BIFF er fylt med spennende møter med frivillige som brenner for film og som har arbeidet utrettelig for å skape en vellykket festival.

– Å jobbe på BIFF er en unik opplevelse hvor du møter mennesker fra alle fra alle samfunnslag, deler en frivillig.

Se hele Steffens intervju her på YouTube:

– Filmer som «Poor Things» og «Perfect Days» har virkelig rørt ved meg. Det er en unik opplevelse å se disse historiene komme til live på BIFF, sier en entusiastisk festivalgjest.

Den greske skuespilleren, regissøren og produsenten Nick Kremm fra filmen «Power Bank» beskriver BIFF som en vital plattform som feirer filmskapernes mangfold og gir stemme til unike historier.

– BIFF har en sentral rolle i byens filmmiljø og er med på sette Bergen som filmby på kartet.

Gjennom disse møtene fanget Steffen essensen av BIFF – en festival som ikke bare er en visning av nye filmer, men et kraftsentrum for kulturell utveksling og kreativitet. Det er her filmskapere, både etablerte og nykommere, kan vise frem sitt arbeid og knytte viktige kontakter.

Siste innlegg

April 14, 2024
Podcast
Podcast
En angolsk-portugisisk bergenser i podcaststudio

Miss Tati er gjest hos Doddo og Irene i "Inkludert" podcasten

April 2, 2024
Artikkel
Artikkel
– Publikum lo på de rette stedene

Fra å gründe helektriske racerbåter til å sette tamilsk mat på kartet. Sesong 2 av dokumentarserien «Uredd» byr på latter, tårer og en god dose varme.

March 29, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Elise Hisdal

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.