Fotballfeber i Bergen: Hvor skal du se EM-finalen?

Bergen er klar for EM-finalen, og fotballfeberen herjer i byen. Med et bredt utvalg av steder å se kampen, er det perfekte stedet for en minneverdig fotballopplevelse lett å finne. Nyt kald drikke, god mat og fantastisk stemning mens du heier på favorittlaget ditt.

Artikkel
Artikkel
Fotballfeber i Bergen: Hvor skal du se EM-finalen?

Det er få kamper igjen, fire lag som kjemper om å løfte trofèet - blir det Spania som kan feire om en knapp uke? Det tror vi!

Fotballfeberen herjer i Bergen og vi har sjekket ut de beste stedene for å fange hvert øyeblikk av EM-kampene, her holder ølet seg kaldt tross høy temperatur i lokalet - perfekt kombinasjon spør du meg. Her er fire utvalgte steder som garantert vil heve din fotballopplevelse.

Ikke alle kommer på JADA for kampen sin del

JADA Roofgarden – Kjekk taktopp

JADA Roofgarden, kjent for sin spektakulære utsikt over Bergen, leverte en uforglemmelig opplevelse da Tyskland sikret seier mot Danmark. Med chic innredning og skjermer over alt, er dette stedet et sant paradis for fotballfans som ønsker litt ekstra luksus. Rask service og et imponerende utvalg av mat og drikke, som sliders og BBQ-wings, sikrer at ingen går sultne eller tørste, selv under de mest spennende kampene.

Jo mørkere, jo bedre på O’Connors

O’Connors – Irsk Pub med Sjarm

På O’Connors, den nyåpnede irske puben ved bryggesiden, var stemningen god da Sveits knuste Italia med en 2-0 seier. Puben, med sitt varme interiør og sentrale bar, tilbyr en ideell setting for å se fotball. Skjermene er strategisk plassert slik at alle har fri sikt. Selv om kjøkkenet er stengt til september, tilbyr de gode drinker og deilig snacks som lett kan nytes gjennom hele kampen.

På sportsbaren Metz kan du se fotball i rolig omgivelser

METZ – Avslappet Atmosfære

METZ, kjent for sport og atmosfære, var det perfekte stedet for å se England mot Slovakia. Jude Bellingham’s vakre mål var dagens høydepunkt i en ellers jevn kamp. Med et bredt utvalg av skjermer både innendørs og utendørs, og en storskjerm som gir en kino-lignende følelse, tilbyr METZ en komfortabel og engasjerende fotballopplevelse for alle besøkende.

På fotballfestivalen er det 1 ting som gjelder EM!

Fotballfestivalen – En Festival av Fotballglede

Fotballfestivalen bringer fotballfeberen til et nytt nivå med sitt store partytelt som kan romme opp til 2000 personer. Her ble England-Slovenia kampen til en fotballfest, selv om kampen endte 0-0. Med foodtrucks som serverer vår favoritt - deilige tacos fra La Taqueria, blant mange andre smakfulle alternativer, er det rikelig med god mat å nyte mens man lever seg inn i kampens hete. De store storskjermene og festlige pauseinnslagene, med store flagg og konfetti-kanoner, sikrer at stemningen forblir høy gjennom hele arrangementet. Her ville jeg vært tidlig ute for bord til de neste kampene.

Uansett hvilket sted du velger, er fotballfeberen i Bergen tydelig og regnet er litt glemt bort. Iskalde øl og kokende stemning skaper en minneverdig opplevelse for enhver fotballfan.

Du finner nok oss på et av disse stedene for kommende kamper, hils gjerne på oss!

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.