Høstlanseringen på Ole Bull Huset

Høstlanseringen på Ole Bull Huset i Bergen bød på en kveld fylt med latter og forventninger. Med Sølvi Rolland i spissen og Øyvind Rafto som humoristisk konferansier, fikk publikum en forsmak på kommende show og forestillinger de kan glede seg til i høst.

Artikkel
Artikkel
Høstlanseringen på Ole Bull Huset

Stor stemning på Ole Bull Huset i Bergen da den årlige høstlanseringen gikk av stabelen. Arrangementet, som hadde sin 19. runde i år, gir publikum en smakebit på hva de kan forvente seg av kommende forestillinger og show.
Med en fantastisk introduksjon av Sølvi Rolland, kledd i en nydelig høstkjole, ble kvelden sparket i gang med stil.

Øyvind Rafto med flotte "ord" fra statsministeren.

Konferansier Øyvind Rafto, kjent som den pene fra «Raske Menn», stjal showet med sin humoristiske tilnærming. Han ertet med at selv statsministeren og andre ministre hadde sendt fine hilsener til Ole Bull Huset, og avslørte med glimt i øyet at Sandra Borch hadde "lånt" sin hilsen fra en annen.

Kveldens program ga publikum en oversikt over både nye og pågående show på Ole Bull Huset. Her er noen høydepunkter:

SommerStandUp

Stand Up Bergen har flyttet opp fra kjelleren (Lille Ole Bull) til hovedscenen på Ole Bull. Showene går gjennom hele sommeren fra onsdag til lørdag, med start hver kveld kl. 20:00. Komikeren Torstein Nesheim fikk æren av å presentere hva Stand Up Bergen har å by på, og dro til med hysteriske bussvitser. For mer informasjon om showene, sjekk ut Stand Up Bergen på Facebook.

Komikeren Torstein Nesheim har ikke belte på bussen, da han ikke skal være bedre enn de andre.

Marit Voldsæter

Marit Voldsæter ble utfordret av Øyvind Rafto som festet et hundebånd på henne, og ga henne støt ved jevne mellomrom. Mens dette pågikk, fortalte hun om sitt kommende show «Hei, Jeg heter Marit», som hun håper å ha klart til 11. september. Billetter kan sikres her.

Marit Voldsæter var ikke høy i hatten, da Øyvind Rafto ga henne støt.

Claus Sellevoll

Claus Sellevoll, den genuine "bastarden" til Bjørn Jensen, serverte noen spøker og spilte et par låter fra sitt nye show «HEIM TIL MEG». Med seg på scenen hadde han Vidar Eldholm på piano og Bjarte Aasmul på gitar. Showet, som setter strilen tilbake på kartet, starter 19. september. Billetter finner du her.

Claus Sellevoll kunne fortelle det ble mat under hans neste show.

Hildegunn og Leif-Per

Den dynamiske duoen med husmora frå Ulsteinvik og taxisvogeren hennar er tilbake. Hildegunn, som nå er blitt bestemor og har deltidsjobb på Cubus, har endelig fullført sin etterlengtede coach-utdanning. Leif-Per er fremdeles Søre Sunnmøres mest habile gitarist. Showet deres, «Hildegunn og Leif-Per utan Kringkastingsorkesteret», starter 23. november. Billetter kan kjøpes her.

Hildegunn og Leif-Per understreket at de var utan Kringkastingsorkesteret.

Bjarte Hjelmeland

Bjarte Hjelmeland gjorde en imponerende entre i full uniform à la Kompani Lauritzen, hvor han leverte en feilfri Dag Otto-imitasjon med stødig Grimstad-dialekt. Selv om showet hans ikke starter før 11. januar 2025, mente han at det var for dumt å ikke delta, da billettene allerede er lagt ut for salg. Showet heter «Alene Hjemme» og tar publikum med "hjem" til Bjarte, hvor treliters dunken står klar. Billetter er tilgjengelige her.

Bjarte Hjelmeland sjefen over alle sjefer, selv Dag Otto.

Alt i alt var høstlanseringen en stor suksess. Ole Bull Huset viste seg fra sin beste side med både deilig mat fra MM og strålende underholdning fra sine mange artister. Vi kan absolutt anbefale å gå på et show eller ti! For mer informasjon om forestillinger vi ikke fikk dekket, se Ole Bull Huset sine forestillinger.

Gjengen som skal lage liv og røre på Ole Bull den kommende fremtid.

Siste innlegg

June 12, 2024
Artikkel
Artikkel
– Bergenfest har vært en fjern drøm for meg

Angelo Reira girer opp til Bergenfest sammen med Utetrend. Snart gjør han seg klar til å sette fyr på intimscenen Magic Mirrors på Bergenhus Festning med en tung setlist fra det nye albumet, og spektakulære visuals fra Didrik Barman Røberg.

June 12, 2024
Video
Video
Åsane City: - Det e ekte, det e tidi, det e fett

Åsane City er byens heteste, nye rapgruppe - klare til å ta Norge med storm. Med røtter i Åsanes rike freestyle-kultur og en autentisk, ekte stil, bringer de noe friskt og unikt til den norske musikkscenen. Hold øynene åpne for disse talentfulle guttene fra nordre bydel.

June 9, 2024
Video
Video
En fargerik feiring av mangfold og kjærlighet

Bergen strålte under årets Pride-feiring! Paraden fylte gatene med tusenvis av smil og regnbueflagg. På Ole Bull Scene leverte Great Garlic Girls et blendende dragshow. PridePark på Festplassen var en hit, med musikk, aktiviteter og en elektrisk stemning. En uforglemmelig feiring av kjærlighet og mangfold.