Mikal Telle gjester Drømmefanger podcast

Mikal Telle ser tilbake på over 30 år i musikkbransjen i denne episoden av Drømmefanger: - Vi hadde en utilsiktet arroganse.

Podcast
Podcast
Mikal Telle gjester Drømmefanger podcast

- Vi hatet det utrykket da vi holdt på, men i ettertid kan jeg forstå at ting kommer og går litt i bølger. Men vi følte vi holdt på med det samme hele tiden, så det var ikke en bølge, men en naturlig progresjon. Vi var arrogante og følte at vi bare var oss, sier Mikal Telle på spørsmål om hvordan det var å definere en æra i musikkbransjen og sette Bergen på kartet, sammen med artister som Annie, Röyksopp, Kings Of Convenience og Ralph Myerz.

Mikal Telle har over 30 års erfaring fra musikkbransjen. I dag jobber han fulltid med blant annet Hothothot-festivalen, House of Telle og MADE. I denne episoden forteller han mer om hvordan musikkeventyret startet, hva som er drivkraften hans, hvordan han sjonglerer de ulike prosjektene og hvorfor han takket nei til et eget klesmerke i Japan. Og sist, men ikke minst: Hva hadde han gjort om han fant en pingvin i fryseren? 
Hør podcasten her:

Se profil fra ByGuiden:

No items found.
Laget av Fire Media

Siste innlegg

October 12, 2024
Artikkel
Artikkel
Sirkuset fra Loddefjord

Pokal har gitt ut nytt album, 8 år etter debuten. Vi tok en prat med bandet om den nye platen og hvordan den er blitt til.

October 4, 2024
Artikkel
Artikkel
Den nye BIFF-sjefen er klar for jubileumsfestival.

BIFF 2024 er rett rundt hjørnet, og i år er festivalen 25 år. Vi tok en prat med den nye BIFF sjefen og fikk hans tanker om høstens store høydepunkt.

October 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Musikalsk Joker-premiere: Bergen Kino

Bergen Kino hadde før-premiere av Joker: Folie à Deux, en film som byr på en dypere psykologisk reise inn i Jokers sinn, med en musikalsk vri.