Mikal Telle gjester Drømmefanger podcast

Mikal Telle ser tilbake på over 30 år i musikkbransjen i denne episoden av Drømmefanger: - Vi hadde en utilsiktet arroganse.

Podcast
Podcast
Mikal Telle gjester Drømmefanger podcast

- Vi hatet det utrykket da vi holdt på, men i ettertid kan jeg forstå at ting kommer og går litt i bølger. Men vi følte vi holdt på med det samme hele tiden, så det var ikke en bølge, men en naturlig progresjon. Vi var arrogante og følte at vi bare var oss, sier Mikal Telle på spørsmål om hvordan det var å definere en æra i musikkbransjen og sette Bergen på kartet, sammen med artister som Annie, Röyksopp, Kings Of Convenience og Ralph Myerz.

Mikal Telle har over 30 års erfaring fra musikkbransjen. I dag jobber han fulltid med blant annet Hothothot-festivalen, House of Telle og MADE. I denne episoden forteller han mer om hvordan musikkeventyret startet, hva som er drivkraften hans, hvordan han sjonglerer de ulike prosjektene og hvorfor han takket nei til et eget klesmerke i Japan. Og sist, men ikke minst: Hva hadde han gjort om han fant en pingvin i fryseren? 
Hør podcasten her:

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.