Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har flere baller i luften enn en sjonglør i Norske Talenter. Hvordan får han tid til alt? Og finner han balansen mellom jobb og privatliv?

Podcast
Podcast
Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har tusen baller i luften. I tillegg til å være medeier i mediebyrået Dråpe, burgersjappen Burgeren, eventbyrået Sydøst og den ideelle stiftelsen 5071, er den unge gründeren også med å drive Vestlandets største nettverk for teknologi- og innovasjonsmiljøet. Nå har han meldt seg på Iron Man 2024, og er klar for en av sine livs største prøvelser, og som vil kreve mange timers trening hver eneste uke frem mot konkurransen. Men hvordan får han tid til alt sammen? Dette er hovedspørsmålet i episoden. Men vi får også et innblikk i hvordan han balanserer jobb og arbeidslivet, hvordan kulturen han vokste opp med har preget ham og hvilke frykter som har utfordret ham på veien.

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.