Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har flere baller i luften enn en sjonglør i Norske Talenter. Hvordan får han tid til alt? Og finner han balansen mellom jobb og privatliv?

Podcast
Podcast
Seriegründer Petter Tran gjester Drømmefanger podcast

Seriegründer Petter Tran har tusen baller i luften. I tillegg til å være medeier i mediebyrået Dråpe, burgersjappen Burgeren, eventbyrået Sydøst og den ideelle stiftelsen 5071, er den unge gründeren også med å drive Vestlandets største nettverk for teknologi- og innovasjonsmiljøet. Nå har han meldt seg på Iron Man 2024, og er klar for en av sine livs største prøvelser, og som vil kreve mange timers trening hver eneste uke frem mot konkurransen. Men hvordan får han tid til alt sammen? Dette er hovedspørsmålet i episoden. Men vi får også et innblikk i hvordan han balanserer jobb og arbeidslivet, hvordan kulturen han vokste opp med har preget ham og hvilke frykter som har utfordret ham på veien.

Se profil fra ByGuiden:

No items found.
Laget av Fire Media

Siste innlegg

October 12, 2024
Artikkel
Artikkel
Sirkuset fra Loddefjord

Pokal har gitt ut nytt album, 8 år etter debuten. Vi tok en prat med bandet om den nye platen og hvordan den er blitt til.

October 4, 2024
Artikkel
Artikkel
Den nye BIFF-sjefen er klar for jubileumsfestival.

BIFF 2024 er rett rundt hjørnet, og i år er festivalen 25 år. Vi tok en prat med den nye BIFF sjefen og fikk hans tanker om høstens store høydepunkt.

October 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Musikalsk Joker-premiere: Bergen Kino

Bergen Kino hadde før-premiere av Joker: Folie à Deux, en film som byr på en dypere psykologisk reise inn i Jokers sinn, med en musikalsk vri.