Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

I disse dager har 50 bergensrestauranter mye biligere mat enn vanlig. Med på hyllesten av mat i Bergen er Engen restaurant, som byr på 200 gram med slakterbiff for under 200-lappen.

Video
Video
Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

Bli med oss på en kulinarisk opplevelse midt i hjertet av Bergen. I denne Utetrend-sendingen dykker vi ned i matens verden under den livlige og rimelige Bergen Spiser-festivalen. Vi starter vår reise på Engen, hvor vi møter TikTok-influenceren, klokkemakeren, og podcasteren Paal Friele Grung og den energiske Gina ved Engen,  som gir oss et innblikk i det spennende kjøkkenet i de vakre lokalene.

Se videoen her: 

Oppdag hvordan "Bergen Spiser"-festivalen bringer byens beste smaker til livs med over 70 tilbud fra 50 forskjellige restauranter. Få vann i munnen mens Gina deler hemmelighetene bak Engens Steak House meny, fra saftige entrecotes til Wagyu biffer, og hør om deres uimotståelige dessertmeny som vil tilfredsstille enhver søttann.

Lær mer om festivalens app, byVENN, som åpner dørene til Bergens rike restaurant scene.

Og ikke gå glipp av Engens utrolige festivaltilbud - 200 gram slakterbiff med fries og engelsk steaksaus til en uimotståelig pris.

Se mer om Bergen Spiser her: https://www.bergensentrum.no/bergen-spiser/

Laget av Fire Media

Siste innlegg

July 1, 2024
Artikkel
Artikkel
Dette skjer i Bergen

Sommeren er her! Hva skjer i Bergen i juli?

June 26, 2024
Artikkel
Artikkel
– Man kan få det samme til med kun kvinner

I den norske filmbransjens seks viktigste roller er to av tre menn. Et unntak er den kvinnesterke produksjonen bak filmen «Elsket ett sekund for lenge».

June 23, 2024
Video
Video
Standup på Fløyen: Latterkuler i Hakkebakkeskogen

Lørdag kveld samlet komikerene Ole Soo, Lars Berrum, Isalill Kolpus, Tomas Nesse og Espen Abrahamsen seg på Fløyen og leverte en unik standup-opplevelse i Hakkebakkeskogen.