Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

I disse dager har 50 bergensrestauranter mye biligere mat enn vanlig. Med på hyllesten av mat i Bergen er Engen restaurant, som byr på 200 gram med slakterbiff for under 200-lappen.

Video
Video
Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

Bli med oss på en kulinarisk opplevelse midt i hjertet av Bergen. I denne Utetrend-sendingen dykker vi ned i matens verden under den livlige og rimelige Bergen Spiser-festivalen. Vi starter vår reise på Engen, hvor vi møter TikTok-influenceren, klokkemakeren, og podcasteren Paal Friele Grung og den energiske Gina ved Engen,  som gir oss et innblikk i det spennende kjøkkenet i de vakre lokalene.

Se videoen her: 

Oppdag hvordan "Bergen Spiser"-festivalen bringer byens beste smaker til livs med over 70 tilbud fra 50 forskjellige restauranter. Få vann i munnen mens Gina deler hemmelighetene bak Engens Steak House meny, fra saftige entrecotes til Wagyu biffer, og hør om deres uimotståelige dessertmeny som vil tilfredsstille enhver søttann.

Lær mer om festivalens app, byVENN, som åpner dørene til Bergens rike restaurant scene.

Og ikke gå glipp av Engens utrolige festivaltilbud - 200 gram slakterbiff med fries og engelsk steaksaus til en uimotståelig pris.

Se mer om Bergen Spiser her: https://www.bergensentrum.no/bergen-spiser/

Siste innlegg

April 28, 2024
Video
Video
Bergen City Marathon 2024

Bergen City Marathon samlet hele byen i en feiring av idrett, samhold, sykehusklovner, og fellesskapsfølelse i Bergen.

April 25, 2024
Artikkel
Artikkel
Ka skjer i Bergen denne uken?

Uke 17 i Bergen (25.-28.04): Denne uken er det tettpakket med stand-up, kinopremierer og et 10-års jubileum av en kjent publikumsfavoritt.

April 21, 2024
Artikkel
Artikkel
De vil endre måten vi forholder oss til mat, vin og hverandre

Hos «Jest» på Vågsallmenningen - et av byens siste tilskudd i mat- og vinkategorien - får du utfordret intimsonen over smakfulle deleretter og internasjonal gjestfrihet. Som attpåklatten i Colonialen-familien er det en nytenkende, litt rampete og leken lillebror som ønsker velkommen til sitt dynamiske fristed.