Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

I disse dager har 50 bergensrestauranter mye biligere mat enn vanlig. Med på hyllesten av mat i Bergen er Engen restaurant, som byr på 200 gram med slakterbiff for under 200-lappen.

Video
Video
Vi tester «Bergen Spiser» på Engen

Bli med oss på en kulinarisk opplevelse midt i hjertet av Bergen. I denne Utetrend-sendingen dykker vi ned i matens verden under den livlige og rimelige Bergen Spiser-festivalen. Vi starter vår reise på Engen, hvor vi møter TikTok-influenceren, klokkemakeren, og podcasteren Paal Friele Grung og den energiske Gina ved Engen,  som gir oss et innblikk i det spennende kjøkkenet i de vakre lokalene.

Se videoen her: 

Oppdag hvordan "Bergen Spiser"-festivalen bringer byens beste smaker til livs med over 70 tilbud fra 50 forskjellige restauranter. Få vann i munnen mens Gina deler hemmelighetene bak Engens Steak House meny, fra saftige entrecotes til Wagyu biffer, og hør om deres uimotståelige dessertmeny som vil tilfredsstille enhver søttann.

Lær mer om festivalens app, byVENN, som åpner dørene til Bergens rike restaurant scene.

Og ikke gå glipp av Engens utrolige festivaltilbud - 200 gram slakterbiff med fries og engelsk steaksaus til en uimotståelig pris.

Se mer om Bergen Spiser her: https://www.bergensentrum.no/bergen-spiser/

Siste innlegg

April 14, 2024
Podcast
Podcast
En angolsk-portugisisk bergenser i podcaststudio

Miss Tati er gjest hos Doddo og Irene i "Inkludert" podcasten

April 2, 2024
Artikkel
Artikkel
– Publikum lo på de rette stedene

Fra å gründe helektriske racerbåter til å sette tamilsk mat på kartet. Sesong 2 av dokumentarserien «Uredd» byr på latter, tårer og en god dose varme.

March 29, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Elise Hisdal

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.